La FEC-Vall del Ter femení inicia la pretemporada

Enguany disputarà la categoria de futbol 7

per Redacció

Esports

Primer entrenament al Camp de la Vila
Primer entrenament al Camp de la Vila | Boi

El futbol femení de la comarca torna a l’activitat. Per aquest diumenge, hi ha previst un amistòs de pretemporada entre la FEC-Vall del Ter i l’Atlètic Ripoll. Serà al Camp de la Vila de Camprodon, a partir de dos quarts de set del vespre.

Les jugadores camprodonines no han tingut gaire marge per preparar aquest partit. Tot just ahir, van començar la pretemporada de manera oficial, amb el primer entrenament. La plantilla d’enguany està formada per quinze jugadores, la majoria de les quals continuen de la temporada passada, que va suposar el debut en competició oficial. Jugadores que aquest curs estaran entrenades per Josep Canseco, que l’any passat es va fer càrrec del Juvenil A de la FEC-Vall del Ter. A més, aquesta temporada suposarà un canvi de categoria. Jugaran a fubol 7 i no a futbol 11.

Però més enllà d’aquestes novetats, els responsables de la Fundació destaquen que l’objectiu principal es donar continuïtat a la gran evolució que van experimentar les noies en la primera temporada oficial. D’aquesta manera, es segueix amb l’aposta de fomentar el futbol femení a la Vall del Ter.

D’aquí a uns quinze dies, les camprodonines afrontaran un nou test. Serà al camp del Porqueres. L’inici de la lliga està previst per a principis del mes d’octubre. En principi, també hi haurà derbis oficials amb l’Atlètic Ripoll en els propers mesos. Sembla ser que l’entitat ripollesa també ha format un equip de futbol 7.