L'HC Ripoll debuta en lliga aquest cap de setmana

Ho fa a la pista del Jonquerenc, mentre que també inicia competició l'equip B

per Xevi Pujol

Esports

Eduard Vidal explica com afronta l'equip aquest inici de lliga
Eduard Vidal explica com afronta l'equip aquest inici de lliga | Xevi Pujol

Els patins ja comencen a rodar. L’Hoquei Club Ripoll comença la lliga aquest dissabte, amb un partit a la pista del Jonquerenc (19:30 h). Un rival sempre complicat, amb una gran defensa i la dificultat afegida d’una superfície de parquet. Però els ripollesos volen aconseguir els primers punts. 

L'equip hi arriba, segons l'entrenador Eduard Vidal, en un estat «que físicament no és l'òptim», al ser inici de la temporada. Tot i això, la seva participació a la Copa Esports Penedès -on van aconseguir dues victòries i dos empats- ha fet que hagin entrat en el ritme de competició i que els nous fitxatges hagin pogut veure la dinàmica de l'equip.

L’objectiu de la temporada a la lliga és igualar la quarta posició de l’any passat, que els va portar a disputar l’eliminatòria d’ascens, o fins i tot millorar-la. L’equip ha mantingut el bloc, amb un parell de fitxatges i un tercer, el d’un jugador que va ser al club durant l’etapa de Nacional Catalana, que es podria confirmar en els propers dies.

També ha començat la feina l’Hoquei Club Ripoll B, format en un 70% per jugadors júniors. Aquest filial no es marca cap objectiu classificatori, ja que només podrà entrenar un dia a la setmana, degut a que molts dels seus integrants estudien a Barcelona. Debuta també aquest cap de setmana a la pista del Vic.