Gran cap de setmana de Festa Major a Campdevànol

L'ajuntament destaca la gran participació que s'ha aconseguit en tots els actes

per Redacció

Societat

Renovació del Pubillatge de Campdevànol
Renovació del Pubillatge de Campdevànol | Muti Saló

Marta Casals i Gerard Rigola han agafat el testimoni a tantes i tantes altres parelles de Campdevànol en la responsabilitat de representar a la vila en els actes lúdics, festius i culturals més importants que es celebren a la vila durant tot l’any. Enguany l’acte de renovació del pubillatge campdevànolenc també ha servit per dedicar un homenatge a la trajectòria de Sebastián López, cap de la brigada municipal que es jubilarà d’aquí a un any. López fa 27 anys que treballa per la vila.

Marta Casals i Gerard Rigola s’han estrenat en la seva nova responsabilitat en motiu de la primera ballada de la Gala. De nou, ple de gom a gom a la plaça de la Dansa per seguir en directe aquest element festiu patrimonial d’interès nacional. L’alta assistència a tots els actes ha estat una constant durant el cap de setmana. L’ajuntament afirma que és un de les millors festes majors dels últims anys. L'alcalde, Joan Manso, ha destacat que "la gent m'ha dit que la comissió de festes ha fet una gran feina divendres i dissabte, i també l'ajuntament, amb les múltiples activitats que s'han fet. Tot ple de gom a gom i per tant, estem molt i molt contents. Feia anys que no gaudiem d'una Gala com aquesta, amb tanta gent a tot arreu".

Altres actes ben lluïts de la Gala 2018 han estat la trobada gegantera, l’espectacle d’animació infantil i el sopar popular. També hi ha hagut una sessió d’spinning solidari i un vermut popular. Durant aquests dies es poden visitar un ampli ventall d’exposicions. Entre elles, una mostra a l’aire lliure dedicada a la reforma de les places.