Els Amics de la Música fan un balanç positiu del Festival Internacional de Ripoll

S'ha arribat a una mitjana de 90 espectadors en la majoria de concerts

per Redacció

Cultura

El Trio Pradell completa els 39 anys del Festival de Música de Ripoll
El Trio Pradell completa els 39 anys del Festival de Música de Ripoll | Guillem Planagumà

La 39ena edició del festival internacional de música de Ripoll ja és història. Els últims a pujar a l’escenari de l’església de Sant Pere han estat el Trio Pradell. Uns vells coneguts del certamen que els organitzadors tenien moltes ganes de tornar a portar.

Els Amics de la Música fan una bona valoració de la resposta que ha obtingut la programació que s’ha previst enguany, que també ha tingut com a seu el claustre del monestir de Santa Maria. Arribar a uns 90 espectadors de mitjana en la majoria de concerts és tota una satisfacció, tal i com ha expressat Anna Cassany.

Ara ja toca pensar en els 40 anys del festival però els Amics de la Música ja han explicat que no serà fins al mes de gener quan es començarà a treballar per tancar la programació. S’ha avançat que es continuarà amb l’aposta de portar joves talents fins a la capital de comarca. Bàsicament, perquè el pressupost és limitat, ha apuntat Cassany.

Per tant, s’haurà de tenir paciència per conèixer les propostes que serviran per celebrar les quatre dècades del festival ripollès.