El MAP Abadessenc comptarà amb un equip a cada divisió

Ja ha començat la pretemporada per preparar la seva participació a La Millor Lliga del Món

per Xevi Pujol

Esports

Primer entrenament de pretemporada del MAP Abadessenc
Primer entrenament de pretemporada del MAP Abadessenc | Xevi Pujol

La pretemporada del MAP Abadessenc ja ha començat per preparar la seva nova participació a La Millor Lliga del Món. Una competició que l’any passat va estrenar el format amb dues divisions per nivells, per tal de fomentar la igualtat entre els conjunts i donar opcions de lluitar pel títol a tots ells. El MAP comptarà enguany novament amb un equip en cada divisió, tal com fan la majoria de les entitats que disposen de dues formacions.

Un dels entrenadors del MAP, Amin El Aadaui, explica que la dinàmica respecte als altres anys no ha canviat, ja que els integrants dels dos equips seguiran entrenant junts, «fent treball específic depenent del que necessita cada equip». També ha confirmat que compten amb el mateix nombre de jugadors que l'any passat, amb algunes baixes però també amb noves incorporacions.

Els jugadors ja tenen ganes de començar a competir | Xevi Pujol
Els jugadors ja tenen ganes de començar a competir | Xevi Pujol

La preparació física precedeix un inici de la lliga molt esperat per part de tots els jugadors. Així ho expressaven els jugadors Moisès Roger i Jordi Millastre, que asseguraven tenir «moltes ganes» de començar a competir.

Encara no es coneix el calendari que hauran d’enfrontar els equips de la Fundació MAP. De moment, el repte més proper i important que tenen és el de participar als Special Olympics.