Ripoll viu la millor Fira Europea del Formatge

Més de 1.000 etapes venudes a la Cheese Route, la gran novetat d'aquesta quarta edició

per Redacció

Societat, Arreu

Ripoll ha estrenat amb èxit la Cheese Route, el sopar de la Fira Europea del Formatge
Ripoll ha estrenat amb èxit la Cheese Route, el sopar de la Fira Europea del Formatge | Abril Chinchilla

Ripoll ha viscut aquest cap de setmana la millor edició de la fira europea del formatge? La resposta és un si rotund si fem cas a les valoracions dels productors i l’organització, sobretot de la primera jornada. S’han degustat milers de degustacions i tapes. Aquestes últimes es van posar a la venda a partir de les vuit del vespre amb una gran acceptació. El sopar amb el formatge com a protagonista indiscutible ha suposat la gran novetat de la quarta edició.

L’aficionat al formatge de casa nostra i també molts visitants de fora han degustat marques de referència com el J. Aranburu, de la denominació d’origen Idiazábal del País Basc.

J.Aranburu ha estat present un any més a la fira ripollesa

 

Els productors de la comarca també han tingut l’oportunitat de promocionar-se en els dos dies del cartamen. Han mostrat al públic el seu ampli ventall de productes. Sobretot la primera jornada ha estat qualificada de fantàstica pel volum d’assistents a la fira. Dolors Arias de Formatgeria Palou de Campdevànol.

La voluntat de tothom es repetir l’experiència l’any que ve, perquè la cinquena edició de la fira europea del formatge sigui encara millor. Una altra de les novetats d’aquest 2018 ha estat la presència de formatges portuguesos i francesos.