Paquita Soy Puig és la Llanarenca de l'Any 2018

Amb la seva proclamació es completa el cap de setmana de festa major a Llanars

per Redacció

Societat

Proclamació de la Llanarenca de l'Any 2018
Proclamació de la Llanarenca de l'Any 2018 | Boi

La llanarenca de l’any 2018 és Paquita Soy Puig. Així s’ha fet públic aquesta nit en el marc del gran ball amb l’Orquestra Maravella, que ha servit per arrodonir el cap de setmana de festa major a la vila llanarenca.

Durant la jornada de diumenge també es va viure la tradicional foto de grup de tots els llanarencs, més la ballada de la geganta Roser, el concert i el vermut popular. A la tarda, va ser el torn per un altre dels moments més esperats de la festa. L’actuació dels Dansaires de l’Om, amb la companyia aquesta vegada de l’Esbart Dansaire de Granollers.

De la jornada de dissabte destaca el pregó, a càrrec també dels dansaires de l’Om. A més, altres actes com la missa solemne en honor als sants metges Cosme i Damià.

La festa major de Llanars va començar divendres amb l’engalanament dels carrers i el repic de campanes. La primera nit va estar marcada pel cercavila amb final al passeig Suriñach, des d’on es van poder veure els focs artificials. Posteriorment, sopar popular i concert de rock a la sala de festes amb The Bazaga’s. La celebració a Llanars s’allargarà fins aquest dimarts.