Es constitueix l'associació "Camprodon pel civisme nocturn"

Desenes de veïns del carrer Nou demanen el trasllat o tancament d'un local d'oci nocturn que no els deixa dormir

per Redacció

Arreu

La penjada de pancartes ha estat una de les primeres accions de l'associació "Camprodon pel civisme nocturn"
La penjada de pancartes ha estat una de les primeres accions de l'associació "Camprodon pel civisme nocturn" | Muti Saló

Desenes de veïns han decidit passar a l’acció perquè no volen soroll ni brutícia al carrer Nou. Han constituït l’Associació Camprodon pel civisme nocturn i el seu objectiu és ben clar. Demanen el trasllat o tancament d’una coneguda discoteca situada en aquest carrer i així ho han fet saber a través de pancartes penjades en diversos punts de la via. Segons l’associació, l’activitat d’aquest local d’oci nocturn, que acumula una llarga trajectòria, impedeix que la gent pugui descansar tranquil·lament des de fa anys.

Ara mateix, l’entitat compta amb uns seixanta associats. Té previst fer una recollida de signatures i ha enviat escrits a l’ajuntament i a la Generalitat per comprovar si la llicència del local compleix amb la normativa vigent. Els seus responsables no descarten a anar a la justícia per aconseguir una solució favorable. David Gallego és el president de l’Associació Camprodon pel civisme nocturn.

En declaracions al setmanari “El Ripollès”, el responsable del local, Josep Pujol, ha explicat que la instal·lació està sotmesa a diverses inspeccions durant l’any i totes s’han superat de manera satisfactòria. Pujol ha afegit que estan oberts al diàleg per tal d'arribar a una solució satisfactòria per totes les parts.