La nova etapa del rocòdrom de Ripoll començarà a finals d'octubre

Serà una instal·lació més gran i més tècnica

per Redacció

Esports

El rocòdrom municipal de Ripoll s'està actualitzant
El rocòdrom municipal de Ripoll s'està actualitzant | Redacció

Finals d’octubre, principis de novembre. Més o menys per aquelles dates està previst que els aficionats a l’escalada de Ripoll i comarca puguin reestrenar el rocòdrom del pavelló d’esports. Instal·lació que serà més gran i més tècnica que la que hi havia fins ara. Passarà de 27 metres quadrats escalables a un total de 113. L’altura màxima serà de 4’70 metres.

L’ajuntament ha destacat que l’actualització del rocòdrom s’està fent d’acord amb les indicacions d’especialistes en la matèria i també amb el vist-i-plau d’entitats vinculades amb aquest esport. Un cop es comenci la nova etapa, el consistori obre la porta a recuperar la formació en aquest esport per als més petits de la vila i comarca. El regidor d'esports, Miquel Rovira, ha explicat que el rocòdrom es podrà gaudir durant tot l’any. Rovira ha afegit que en un futur hi ha la intenció de recuperar la formació.

L’actualització del rocòdrom de Ripoll suposa un cost que oscil·la entre els 25 i els 30.000 euros. Està finançat pel Consell Comarcal, a través del Fons Feder, i fons propis de l’ajuntament ripollès.