Txarango torna a casa per acomiadar-se

El grup del Ripollès és el cap de cartell del Festival Inspira

per Redacció

Societat, Cultura

Ple de gom a gom al concert de Txarango al Clownia Festival 2018
Ple de gom a gom al concert de Txarango al Clownia Festival 2018 | Arxiu

Aquest dissabte Txarango torna a casa per acomiadar-se. És un dels últims quatre concerts que oferirà per completar la gira d’”El Cor de la Terra”. Després serà el torn per prendre’s un llarg descans lluny dels escenaris.

La banda ripollesa és el cap de cartell del Festival Inspira. La iniciativa que ha creat la Fundació MAP per posar la cirereta al pastís a la celebració dels seus 50 anys de servei al Ripollès. Està previst l’assistència d’unes 5.000 persones al recinte que s’habilitarà a la Devesa del Pla. Les 4.500 entrades disponibles estan venudes des de fa setmanes. La resta estan reservades per personal de la institució.

La música serà protagonista de les 6 de la tarda a la 1 de la matinada a l’escenari principal. També hi haurà xerrades de diversos àmbits, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, en un escenari més petit. A més, es podrà participar en tallers i altres activitats destinades tots els públics.

En funció del resultat, la Fundació MAP deixa la porta oberta a donar continuïtat a aquest festival inclusiu. Ara bé, sempre que tingui els suports necessaris. Així ho ha afirmat Hermínia Ordeig, gerent de la institució.

Les portes del Festival Inspira obriran a les 4 de la tarda. Qui vulgui port arribar al recinte formant part d’un cercavila. Començarà mitja hora abans des de la plaça de l’ajuntament.