Setcases dedica una nova festa major a Sant Miquel

La inauguració de la descoberta del patrimoni de l'església de Sant Miquel i el pregó d'Ester Noguer són dues de les grans novetats

per Redacció

Societat

El sopar de germanor donarà el tret de sortida a la Festa Major de Setcases
El sopar de germanor donarà el tret de sortida a la Festa Major de Setcases | Arxiu

Un sopar popular servirà per donar el tret d’inici a la festa major de Setcases aquest divendres. El complement a l’àpat serà un Disco Mix. Dissabte, diada de Sant Miquel, passant-cercavila i missa a l’església. Aquí s’aprofitarà per presentar el resultat del projecte transfronterer de la descoberta del patrimoni del temple. Seguidament pregó a càrrec de la setcasina Ester Noguer, segons ha avançat l'alcaldessa, Anna Vila.

Sardanes i el ball de festa major serviran per completar la jornada central de la festa. A la mitja part, proclamació del setcasí o setcasina de l’any.Diumenge, hi ha prevista un projecció de cinema de muntanya, amb taula rodona inclosa.També hi ha programada una altra missa, més sardanes i espectacles infantils i d’humor.

La última jornada estarà marcada per tres activitats: la consulta popular, el dinar de germanor i un espectacle de màgia.