El Ripollès Rugby Club inicia una lliga «complicada» aquest dissabte

El primer rival dels ripollesos és el Cornellà, a domicili

per Xevi Pujol

Esports

El Ripollès Rugby Club va fer una estada a Planoles aquest passat cap de setmana
El Ripollès Rugby Club va fer una estada a Planoles aquest passat cap de setmana | Facebook Ripollès RC

El camp del Cornellà de Llobregat, un rival complicat, serà l'escenari del primer partit del Ripollès Rugbi Club aquesta temporada. El matx està previst per aquest dissabte a les quatre de la tarda, per començar la fase prèvia al grup E del Campionat de Catalunya Sènior 2. Als ripollesos se'ls presenta una temporada complicada, pel fet que el calendari és molt comprimit, sense jornades de descans, i la seva plantilla és molt curta.

Jordi Madroñero, capità de l'equip, explica que «fins pràcticament el desembre, ens toca jugar cada cap de setmana, i és una mica complicat tenir la disponibilitat de tots els jugadors. Però intentarem competir, en un grup força complicat, però volem donar emoció com ja hem fet en anys anteriors».

El rugbi és un esport de contacte, on intervenen 15 jugadors de camp, i per aquest motiu el club considera que hauria de tenir més integrants a l'equip dels que disposa actualment. Per això fa una crida a tothom qui senti interès per aquest esport, perquè provi d'apuntar-se al club.

El passat cap de setmana, el Ripollès Rugbi Club va fer una concentració a Planoles per fer pinya i per encarar una fase on també s'enfrontaran a equips com el BUC, el Químic, el Begues o L'Hospitalet.