La millora del pas a nivell del Passeig Ragull de Ripoll s'executarà la setmana que ve

L'ajuntament ha previst alternatives per accedir al centre de la vila, sobretot pels vianants

per Redacció

Infraestructures

El paviment del pas a nivell està en molt mal estat
El paviment del pas a nivell està en molt mal estat | Arxiu

La millora del pas a nivell del Passeig Ragull de Ripoll és una obra prevista des de fa temps. Ara l’ajuntament afirma que es duran a terme la setmana entrant, del dilluns 15 al divendres 19 d’octubre, citant una informació d’ADIF.

L’actuació comportarà tallar la circulació en el tram comprès entre la plaça Gran fins a la gasolinera del mateix passeig. L’excepció seran els vianants que podran utilitzar el pas subterrani. A més, també s’habilitarà una via per a persones amb mobilitat reduïda i cotxets. El pas pel raval de Barcelona només podrà ser utilitzat pels veïns de la zona.

Els vehicles que vulguin anar al centre de la vila des del barri de la carretera de Barcelona tindran dos opcions davant d’aquesta incidència. Utilitzar la ronda Castelladrall i el carrer Progrés o bé la variant de la c-17 i la carretera de Ribes.

El motiu del tall és substituir la pavimentació del pas a nivell, que fa temps que està en molt mal estat. En el seu moment, el cap d’àrea de serveis al territori, Joaquim Colomer, va explicar que el canvi suposarà una millora tant per als usuaris com per a la circulació ferroviària. Ara bé, la previsió del consistori era que les obres s’executessin a principis d’estiu, un fet que no va succeir.

L'ajuntament de Ripoll demana disculpes per les molèsties i agraeix per endavant la comprensió dels veïns.