La Vandàlica BTT presenta la segona edició de la prova

Serà el 21 d'octubre amb dos recorreguts de 20 i de 38 quilòmetres

per Redacció

Esports

La presentació de la Vandàlica aquesta setmana a Campdevànol
La presentació de la Vandàlica aquesta setmana a Campdevànol | Xevi Sunyol

La Vandàlica BTT torna a Campdevànol per quedar-s’hi. La Unió Ciclista de Campdevànol (UCC) ja ho té tot a punt per la segona edició de la prova, que tindrà lloc el pròxim 21 d'octubre. L'any passat, la cursa ciclista va tenir un debut d'allò més reeixit. Aquest any, l'organització ha configurat dos recorreguts: un de curt, de 20 km, i un de llarg, de 38. Els han fet tenint en compte els comentaris dels participants de l’any passat i han aconseguit formar dues rutes que es preveuen espectaculars, tal com diu Josep Coll, vocal de la UCC. «Ens havien dit que havíem fet massa pista a la curta i enguany hem millorat amb molts corriols, i es notarà, i la llarga serà una mica més exigent amb l'aspecte tècnic i de duresa», comenta.

La previsió d'inscripcions és bona i la Unió Ciclista ha marcat el límit en 300 participants. L’any passat, a aquestes alçades, els inscrits eren només 60. Un salt de qualitat que fa preveure una Vandàlica amb un gran nombre de ciclistes. Joaquim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme, explica que «ens va agradar i ens agrada aquesta iniciativa, que la UCC muntés una activitat nova per al poble i amb molta empenta; va ser un èxit l'any passat».

Durant les últimes setmanes, l'entitat campdevanolenca encarregada de l'organització ha netejat i acondicionat tots els camins i corriols perquè sigui fàcilment ciclables.