L'ajuntament de Ripoll torna a demanar que es faci una intervenció urgent al pont del tren

El consistori ripollès no ha estalviat critiques a l'estat tot i l'execució de la millora del pas a nivell del passeig Ragull

per Redacció

Arreu

L'estat millora aquesta setmana el pas a nivell del Passeig Ragull de Ripoll
L'estat millora aquesta setmana el pas a nivell del Passeig Ragull de Ripoll | Xevi Pujol

L’ajuntament de Ripoll no s’ha estalviat les crítiques cap a Renfe tot i l’execució de la millora del pas a nivell del Passeig Ragull. Com a portaveu, el cap d’àrea de serveis al territori, que ha tornat a reclamar una intervenció urgent al pont del tren. Joaquim Colomer espera que mai s’hagi de lamentar alguna desgràcia personal. Ha afirmat que "està fet una porqueria, estan sortint les armadures, està caient el formigó, ho hem denunciat, ho hem publicat, la resposta és quan tinguem diners ja farem alguna cosa"

Respecte al pas a nivell, l’ajuntament ripollès s’ha apuntat el mèrit de la intervenció perquè s’ha insistit el que s’ha pogut perquè es fes realitat. La supressió és ara mateix una quimera. Joaquim Colomer ha apuntat que "les coses amb aquesta gent ens costen molt, molt i molt. És una mica desesperant el tracte que ens ofereixen als ajuntaments des de Renfe. Això és com el que és una mosca collonera que va emprenyant i al final, t'acaben fent alguna de les coses però és molt trist i molt depriment"

Finalment, Colomer ha carregat contra la poca inversió per millorar el servei del tren, en general "Un tren que vagi des de Barcelona fins a Ripoll i tardi dues hores és tercermundista. És el mateix que tardava quan jo vaig néixer l'any 82. Per tant, és una guerra perduda mentre tinguem aquest estat"

L’estat ja ha millorat altres passos a nivell de la capital del Ripollès però ni de bon tros són tant concorreguts com el del passeig Ragull.