Relleu a la banqueta del primer equip del Club Esportiu Abadessenc

Aquest vespre el club farà públic el substitut de Joan Carles Carnerero

per Redacció

Esports

Relleu a la banqueta del Club Esportiu Abadessenc
Relleu a la banqueta del Club Esportiu Abadessenc | Redacció

"Tot i el treball i dedicació de Joan Carles Carnerero i Sam Rierola els resultats no han acompanyat i s'ha decidit relleu a la banqueta". Amb aquesta frase, la junta directiva ha fet oficial a través de les xarxes socials la decisió de prescindir dels serveis del tàndem que dirigia fins ara el primer equip del Club Esportiu Abadessenc. L'entitat ha afegit que "els hi agraïm el seu temps dedicat al nostre club i els hi desitgem molta sort en un futur. S'ho mereixen".

En les primeres vuit jornades de la temporada 2018-2019, el Club Esportiu Abadessenc encara no ha aconseguit guanyar cap partit. Està a la part baixa de la classificació del grup primer de la Segona Catalana de futbol, amb un total de quatre punts, gràcies a quatre empats. La resta han estat derrotes.

Joan Carles Carnerero, a través també de twitter,  ha confirmat la seva marxa."Trist de no poder assolir els objectius marcats, content del que he après durant aquest temps i agraït a tots els que d'una manera o altra ens heu recolzat en tot moment"

Segons ha pogut saber aquest mitjà, aquest vespre el nou mister dirigirà el seu primer entrenament. Fins llavors, no es comunicarà oficialment el seu nom.