Comforsa signa un acord pel nou conveni col·lectiu d'empresa

L'Assemblea de Treballadors l'ha ratificat per unanimitat

per Redacció

Economia

Nou conveni col·lectiu a Comforsa
Nou conveni col·lectiu a Comforsa | Redacció

La Representació Legal dels Treballadors i la Direcció de Comforsa van signar el dimecres 17 d'octubre un preacord per la renovació del Conveni Col·lectiu, el qual tindrà vigència fins el 31 de desembre del 2020. Segons la nota de premsa de l'empresa, a hores d’ara aquest ja ha esdevingut en acord doncs va ser ratificat per unanimitat en l’Assemblea dels Treballadors celebrada el passat dissabte dia 20 d’octubre.

Comforsa, amb la signatura d’aquest conveni, es dota pels propers anys d’un marc legal laboral estable que sens dubte ajudarà a l’empresa a continuar amb el seu pla de millores i maximització de la competitivitat.

Cal dir que el nou conveni inclou, com a gran novetat respecte a d’altres convenis de referència de la comarca i del sector, una proposta de millores salarials basada no tan sols en els tradicionals increments fixes, sinó que també en una retribució variable pels treballadors, vinculada d’una banda, a la consecució d’un objectiu individual fitxat per a cada treballadors, i de l’altra, a l’acompliment d’un objectiu clau i global de gestió de l’empresa.