Juanma Fernández és el nou entrenador de l'Abadessenc

El tècnic diu que la intensitat dels jugadors és «innegociable» per escapar de la zona perillosa

per Guillem Sánchez

Esports

El president té plena confiança en la reacció de l'equip amb el nou tècnic
El president té plena confiança en la reacció de l'equip amb el nou tècnic | Xevi Sunyol

Acord entre club i Juanma Fernández, que es converteix en el nou entrenador de l'Abadessenc de Segona Catalana. Fins l'any passat, era el màxim responsable de la banqueta del Sant Esteve d'en Bas i ha passat durant la seva carrera per altres clubs de la demarcació. També havia estat jugador del Ripoll. Ara, des de fora el camp li tocarà revertir una mala situació esportiva i de resultats. En vuit jornades, cap victòria. La fórmula és clara, vista ja des de la primera sessió d'entrenament aquest dimarts al vespre al camp de futbol. Fernández explica que «fins al maig, la intensitat és innegociable; qui no tingui intensitat, amb mi no jugarà perquè no entenc el futbol sense intensitat». «Les qualitats individuals dels jugadors sumen, però l'actitud multiplica», va comentar.

I a partir d'aquí, a mirar amunt i escapar dels últims llocs del grup, com a primera idea, tot i que el tècnic està convençut que hi ha equip per canviar la dinàmica i per estar més amunt a la classificació. Juanma Fernández confessa que a l'Abadessenc li falta pólvora en zona ofensiva, ja que només ha marcat sis gols en 8 partits. En aquest sentit, el president santjoaní, Joel Regué, confirmava que «esperem que es pugui canviar la dinàmica» i que ja van entrenar tres jugadors nous «que segurament fitxarem».

Confiança total en què el canvi pugui tenir un efecte positiu. Nova etapa, doncs, per a un Abadessenc després d'estar a les ordres de Joan Carles Carnerero i Sam Rierola, a qui el club ha volgut agrair l'esforç i dedicació quan estaven al càrrec. L'equip té una primera prova de foc ja aquest dissabte, a casa, rebent el Guíxols, el segon classificat a la lliga.