Més de 700 euros recaptats al concert de jazz de Càritas Ripoll

Joan i Cristina Amils van protagonitzar l'actuació, que tenia l'entrada inversa

per Judith Espert

Societat, Cultura

Joan i Cristina Amils actuant a la sala Abat Senjust de Ripoll, a benefici de Càritas
Joan i Cristina Amils actuant a la sala Abat Senjust de Ripoll, a benefici de Càritas | Muti Saló

Càritas Ripoll ha tornat a organitzar una cita lúdica i festiva però amb un rerefons solidari. Un concert de jazz, a càrrec de Joan i Cristina Amils, que va recaptar més de 700 euros per a l'entitat ripollesa. Una prova de l'èxit d'aquesta cita, ja que l'entrada era inversa. És a dir, els espectadors que van omplir la sala Abat Senjust pagaven el que consideraven després de veure l'actuació.

El nou director de Càritas Ripoll, Joan Maria Roig, es mostrava «molt content de la participació, i crec que a la gent li ha agradat molt el concert que s'ha fet. Esperem repetir-ho aviat».

Joan i Cristina Amils no és el primer cop que actuen a benefici de l'entitat. De fet, la solidaritat és una constant en la seva acció musical. Fa unes setmanes van portar aquest mateix repertori, molt variat, fins a Barcelona on van ajudar a aconseguir fons per a Aldeas Infantiles.

Aquesta és una mostra més de la línia d'actuacions que realitza Càritas per poder augmentar els recursos de l'entitat. Els beneficis aniran destinats a persones i actuacions a la vila.

Des de Càritas, tot i que compten amb uns 35 voluntaris, es fa una crida a ampliar el capital humà de l'entitat. Tothom qui vulgui formar-ne part com a voluntari té les portes obertes i és que ajudaran a fer possibles totes les accions que duen a terme.