L'ajuntament de Campdevànol sanciona els vehicles que aparquen al nou pàrquing de la Font del Querol

S'ha detectat que hi ha gent que retira les tanques de formigó per poder estacionar en un aparcament que encara no està legalitzat

per Redacció

Arreu

La gent retira les tanques de formigó per estacionar en aquest futur pàrquing
La gent retira les tanques de formigó per estacionar en aquest futur pàrquing | Laura Segur

L’ajuntament de Campdevànol recorda a tothom que, de moment, els vehicles no es poden aparcar a la zona d’estacionament que s’ha habilitat davant del nou centre d’informació “Porta a la serralada de Montgrony”. El motiu és ben senzill: el consistori encara no ha recepcionat l’obra perquè s’espera la inspecció dels responsables del Pla de Foment de Turisme, que han finançat bona part del projecte. Per tant, el nou pàrquing no està senyalitzat com a tal però hi ha gent que tira pel dret. Retira les tanques de formigó, que tenen un pes considerable, per poder aparcar el seu cotxe.

La primera tinent d’alcalde de l’ajuntament ha recordat que aquesta conducta està prohibida i per tant, ja s’han formalitzat les primeres sancions. S’estaria parlant d’entre 40 i 60 euros. A l’estiu, època de màxima afluència, hi havia informadors que alertaven que no es podia deixar el vehicle a la nova zona d’aparcament.

L’ajuntament també ha detectat que molta gent accedeix a la Font del Querol i el Torrent de la Cabana pel voral de la carretera i no pel camí rural. Aquí de moment, no està previst actuar però es fa una crida al civisme.