Vallter 2000 manté l'1 de desembre com a data d'inici de la temporada d'hivern

Els responsables de l'estació de Setcases no descarten avançar el tret de sortida en funció del temps

per Redacció

Arreu

Aspecte que oferia Vallter 2000 aquest dimarts
Aspecte que oferia Vallter 2000 aquest dimarts | Jordi Amàrita

Vallter 2000 estan pendents del temps. És veritat que les precipitacions de les últimes setmanes, fan que l’estació de Setcases presenti un bon aspecte per l’època de l’any, sobretot a les cotes altes. Però la situació podria canviar i per tant, els responsables es mostren prudents abans de marcar una data d’inici a la temporada d’hivern. De moment, es manté l’1 de desembre com el primer dia d’esquí a Vallter 2000, igual que a Vall de Núria. El director de l'estació setcasina, Enric Serra, ha explicat que "treballem per poder obrir el més aviat possible. Sincerament, crec que potser serà abans del previst però no es pot assegurar cap data a dia d'avui encara"

Com cada any, s’han millorat diversos àmbits de l’estació. Per aquesta temporada, s’ha prioritzat la seguretat dels usuaris. 

El que s’ha resolt definitivament és l’avaria que va deixar fora de servei al telecadira Jordi Pujol. El remuntador ja ha funcionat a ple rendiment durant la temporada d’estiu. L’han utilitzat milers de persones.