Teresa Jordà serà la pregonera de Sant Martí de Campelles

La festa major campellenca s'allargarà fins diumenge

per Redacció

Societat

Teresa Jordà agafar el relleu a Genoveva Ruiz, pregonera del 2017
Teresa Jordà agafar el relleu a Genoveva Ruiz, pregonera del 2017 | Arxiu

La consellera d’Agricultura, la ripollesa Teresa Jordà, serà l’encarregada de donar el tret de sortida oficial a la Festa Major de Campelles. Serà aquest divendres, a partir de les vuit del vespre, a la sala d’actes de l’ajuntament. L'alcalde, Joan Dordas, diu que la presència de Jordà al municipi "ens fa molta il·lusió". La primera jornada de la celebració dedicada a Sant Martí també comptarà amb el repic de campanes i el vermut popular. Després de la intervenció de Jordà, hi ha previst una sessió de música electrònica amb DJ Franxo i un karaoke amb els clàssics dels 80 i els 90.

El campionat de botifarra serà un dels grans atractius de la jornada de dissabte. Un clàssic de la festa campellenca que l’any que ve arribarà als trenta anys. També s’ha programat el tradicional sopar de germanor i el ball popular amb Axis Duet.

L’últim dia de festa serà diumenge amb l’ofici solemne dedicat al patró. Els grans protagonistes de la jornada seran però els més menuts. Podran gaudir d’un espectacle infantil i un berenar, amb coca i xocolata. Amb la festa de Sant Martí, Campelles dóna la benvinguda a l’hivern.