Vall de Núria planteja un nou programa d'activitats més divers i extensiu per la temporada d'hivern

Vallter 2000 vol fer més atractiu l'esquí de dilluns a divendres

per Redacció

Societat, Esports

Vall de Núria proposa "tocar la neu" durant els propers mesos
Vall de Núria proposa "tocar la neu" durant els propers mesos | Arxiu

Vall de Núria proposa “tocar la neu” aquesta temporada d’hivern. L’estació de Queralbs ofereix experiències lúdiques a l’abast també d’aquells que no esquien. Es planteja un nou programa d’activitats més divers i extensiu per a permetre diferents experiències als visitants de dia i a les persones que s’allotgin a l’hotel. Exemples són els cursos de fotografia, la gastronomia de muntanya, la construcció d’iglús o el busseig sota el gel. Ara bé, els viatges en el tren cremallera juntament amb el parc lúdic tornaran a ser les activitats estrella. Una àmplia oferta que l’ha portat a ser un dels destins de muntanya més populars entre els catalans.

Valllter 2000, amb el forfet de 25 euros, ofereix l’experiència de l’esquí accessible a tots els públics i en particular a les famílies. En aquesta línia, es contemplen descomptes especials i equipaments com el miniclub l’Esquirol. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya també està treballant en la captació de més usuaris internacionals.

L’estació de Setcases també llança una proposta amb noves activitats i promocions per fer més atractiu l’esquí de dilluns a divendres. Vallter és l’estació més propera pels esquiadors gironins. Un gran reclam per a tots ells es poder veure la badia de Roses, des d’una alçada superior als 2.000 metres.