La piscina de Ripoll haurà de tancar uns dies per arreglar l'aigua de les dutxes

Serà del 17 al 21 de desembre, quan també s'aprofitarà per instal·lar el nou sistema de prevenció d'ofegaments

per Xevi Pujol

Infraestructures, Arreu

El nou sistema antiofegament també s'instal·larà aquest desembre a la piscina de Ripoll
El nou sistema antiofegament també s'instal·larà aquest desembre a la piscina de Ripoll | Xevi Pujol

La piscina municipal de Ripoll finalment haurà de tancar uns dies per solucionar els problemes que arrossega a les dutxes, en les quals l'aigua hi sortia freda. Aquest dijous es va dur a terme una actuació provisional a la instal·lació que subministra l'aigua calenta sanitària de l'equipament. L'afectació és complicada i per resoldre-la, l'ajuntament de Ripoll informa que es requereix el tancament de les instal·lacions durant uns dies.

Està previst que les actuacions es facin la setmana del 17 al 21 de desembre, en un principi, ja que encara s'ha d'acabar de concretar. També s'aprofitarà per realitzar altres actuacions planificades per aquest desembre, com la implantació del nou sistema de prevenció d'ofegaments, pioner a l'estat espanyol. També s'informa que es farà efectiva la instal·lació d'un sistema d'ultraviolats al vas de la piscina petita que vol millorar la qualitat de l'aigua.

Abans de final d'any, també està previst que entri en funcionament el nou sistema automatitzat de control d'accés a la piscina, una proposta que va ser escollida als pressupostos participatius. S'ha planificat un període de prova perquè tots els usuaris puguin fer el canvi del carnet antic al nou digital.