Txarango farà sonar el català per primer cop a Operación Triunfo

Miki Núñez interpretarà 'Una lluna a l'aigua', del grup ripollès, a la propera gal·la

per Xevi Pujol

Cultura

Miki interpretarà 'Una Lluna a l'Aigua' a OT
Miki interpretarà 'Una Lluna a l'Aigua' a OT | Twitter OT

Miki Núñez, participant d'Operación Triunfo nascut a Terrassa, cantarà per primera vegada a la història, després de deu temporades i disset anys d'emissió del programa, una cançó en català al xou de talents musicals de Televisió Espanyola.

El tema que interpretarà és "Una lluna a l'aigua", del grup ripollès Txarango. És un dels temes insígnia de l'últim treball de la banda, titulat "El Cor de la terra", disc amb el qual han fet una gira durant gairebé dos anys, abans d'una aturada indefinida que els ha de portar a explorar nous horitzons en l'àmbit personal i col·lectiu per poder posar les vivències en comú de cara a un proper àlbum. Miki Núñez interpretarà aquesta cançó a la propera gal·la del certamen, aquest dimecres a partir de les 22.30h (La1).

El grup va desitjar «sort» al cantant a través de Twitter, des d'on també van recordar, aprofitant la difusió que se'ls està fent a través del concurs, que s'uneixen al boicot a què el festival d'Eurovisió d'enguany se celebri a Israel. «Que la música no netegi els crims d'Israel», van tuitar.