Aquest dissabte comença la temporada d'hivern a Vallter 2000

L'estació posa a disposició dels usuaris el 80% del domini esquiable

per Redacció

Arreu

Les llevantades del mes de novembre han permès acumular neu suficient per obrir abans d'hora
Les llevantades del mes de novembre han permès acumular neu suficient per obrir abans d'hora | Arxiu

Vallter 2000 ha decidit fer un pas endavant i avançar una setmana l’inici de la temporada d’hivern. Serà aquest dissabte, 24 de novembre. L’estació de Setcases compta amb uns considerables gruixos de neu per a l’època. Entre 20 i 55 centímetres a les cotes baixes i altes que pràcticament permeten obrir al públic el 80% del domini esquiable. Els visitants podran gaudir aquest cap de setmana de 10 pistes obertes. Són gairebé 15 quilòmetre per fer les primeres esquiades de la temporada. El director de Vallter 2000, Enric Serra, ha afirmat que "estem molt contents" perquè disposar "d'aquest quantitat de neu natural el mes de novembre és un èxit".

L’horari d’obertura serà de les 9 del matí a les cinc de la tarda. La tarifa del forfet d’adult serà de 25 euros, tant a taquilla com a través de la compra online. A més, tots el serveis estaran oberts al públic. És el cas del lloguer de material, les escoles d’esquí i els establiments de restauració. També hi ha el producte “Puja i Baixa” per atraure als visitants de Girona i Barcelona.

Si les condicions meteorològiques ho permeten, una altra estació del grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, La Molina, també donarà la benvinguda a l’hivern aquest dissabte. A Vall de Núria, s’esperaran fins a l’1 de desembre, tal i com estava previst en un principi.