La nova Escola Pirineu de Campdevànol no començarà a funcionar fins després de Setmana Santa

El trasllat s'havia de fer durant les vacances de Nadal, però un retard de les obres ho impedirà

per Xevi Pujol

Arreu, Educació

Els alumnes no podran entrar al nou centre després de Nadal
Els alumnes no podran entrar al nou centre després de Nadal | Xevi Pujol

Les obres de la nova Escola Pirineu de Campdevànol pateixen un lleuger retard respecte a la darrera previsió que s’havia efectuat. En aquesta s’afirmava que els alumnes podrien fer el trasllat des de l’escola actual a la nova durant les vacances de Nadal, i que per tant començarien el gener del 2019 al nou centre de Can Ribalaigua. Ara, però, el Departament d’Ensenyament prorroga aquesta entrada.

L'alcalde de Campdevànol, Joan Manso, explica que «l'obra funciona a plena perfecció però és una evidència que per Nadal serà difícil que estigui acabada. Tampoc s'acabarà per Setmana Santa, sinó molt abans, però fer un trasllat en només un cap de setmana no és possible». Per aquesta raó s'ha planificat que durant les vacances de Setmana Santa es faci efectiu el canvi de centre.

Es preveu que entre finals de gener i principis de febrer s’acabi l’obra completament. També s’ha pactat amb l’AMPA que durant el mes de març es faci efectiu el trasllat de la cuina d’un edifici a l’altre. El que ara per ara s’assegura des del consistori és que a finals d’aquest curs l’escola ja estarà funcionant, segons s’ha pactat amb l’empresa constructora i el Departament d’Ensenyament.