Vallter 2000 comença amb bon peu la temporada d'hivern

2.000 persones han passat per l'estació de Setcases entre dissabte i diumenge

per Redacció

Societat

Els primers esquiadors de la temporada a Vallter 2000
Els primers esquiadors de la temporada a Vallter 2000 | Xevi Sunyol

Bones condicions de neu, pistes a punt, remuntadors en marxa i sobretot, moltes ganes d’esquiar. Així es podria resumir de manera molt ràpida el tret de sortida oficial a la temporada d’hivern a Vallter 2000. Fonts de l’estació setcasina afirmen que entre dissabte i diumenge han rebut la visita de prop de 2.000 persones. Els esquiadors han gaudit d'una neu pols "increïble" segons ha destacat el director de Vallter, Enric Serra.

La temporada d’hivern a l’estació setcasina es presenta amb diverses iniciatives comercials per atraure a més visitants. A banda del gran reclam del forfet a 25 euros, es vol incrementar el nombre d’esquiadors d’entre setmana i millorar l’accessibilitat a la pròpia estació. Enric Serra ha explicat que "hi haurà un servei de bus per millorar l'accessibilitat a l'estació els dissabtes i els diumenge, un cop passi el Pont de la Puríssima".

Encara falta molt però Vallter 2000 preveu allargar la temporada d’hivern fins al mes d’abril, sempre que les condicions meteorològiques acompanyin. Si no ha canvi d’última hora, Vall de Núria donarà la benvinguda a l’hivern aquest dissabte, 1 de desembre.