Teatre d'Emergència de Ribes de Freser torna als escenaris amb "No et vesteixis per sopar"

L'estrena serà aquest dissabte, i hi haurà tres representacions més durant el Pont de la Puríssima

per Redacció

Societat, Cultura

Cartell promocional de "No et vesteixis per sopar" de Teatre d'Emergència
Cartell promocional de "No et vesteixis per sopar" de Teatre d'Emergència | Teatre d'Emergència

Fa dies que hi ha expectació a Ribes de Freser. El cartell que anuncia el retorn de Teatre d’Emergència als escenaris no deixa indiferent però des de la companyia ja avancen un detall que és fonamental. "El cartell, precisament, és tot el contrari del que es veurà" ha explicat un dels actors, David Sadurní.

Teatre d’Emergència torna a la càrrega amb “No et vesteixis per sopar”. Una obra de Marc Camoletti que proposa a l’espectador no parar de riure. L’entitat creu que fa molta falta en els temps que corren. "Els dies que estem vivint ja són prou durs per no riure" apunta Sadurní.

David Sadurní estarà acompanyat a l’escenari del Teatre Municipal de Ribes de Freser per cinc actors més: Andrea Güell, Cristina Perpinyà, Neus Vergés, Gabi Vilaplana i Carles Barbas. Vells coneguts que donen la cara en un muntatge que és possible gràcies a un gran equip que hi ha al darrere. També suposa l’estrena d’Anna Asensio en tasques de direcció.

L’obra s’estrenarà aquest dissabte, a partir de les deu de la nit. Qui no hagi pogut aconseguir entrada disposarà de tres oportunitats més durant el pont de la Puríssima. Seran els dies 7, 8 i 9 de desembre.

Teatre d’Emergència compagina la representació amb els preparatius del Carnestoltes. I és que l’activitat de l’entitat no ha parat encara que hi hagi hagut un llarg parèntesi als escenaris. Un altre exemple és Maleït Teatre.