Vall de Núria treballa per oferir el 100% del domini esquiable a partir de demà

L'estació de Queralbs dóna la benvinguda a la temporada d'esquí amb novetats com l'"Start Winter"

per Redacció

Societat, Esports

Vall de Núria estrena nova imatge promocional
Vall de Núria estrena nova imatge promocional | Redacció

Les precipitacions de les últimes hores poden ajudar a Vall de Núria a oferir bona part del seu domini esquiable a partir d’aquest dissabte.  L’estació de Queralbs comença la temporada d’hivern 2018-2019 amb molt bones perspectives i amb novetats com l’”Start Winter”. La responsables de relacions públiques de Vall de Núria, Ruth Bober, preveu que la zona d’iniciació a l’esquí funcionarà a ple rendiment i no descarta "tenir l'estació oberta al 100%" sempre i quan les condicions meteorològiques acompanyin.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya estrena nova imatge promocional de Vall de Núria. El missatge és que és una destinació original i autèntica, que s’ajuda del territori per ser més potent. Les famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona són el principal client. Enguany també s’ha fet promoció de l’estació a Madrid i Mallorca. La intenció és captar "més visitant de llarga estada", segons Laura Vives, cap comercial de la divisió de Turisme i Muntanya de FGC.

Un dels allotjaments principals de l’estació obrirà les portes el 5 de desembre. L’Hotel de Vall de Núria espera arribar al 100% d’ocupació durant el Pont de la Puríssima. La Molina també inaugura la temporada d'hivern aquest dissabte.