L'atenció als nous col·lectius vulnerables serà una de les prioritats de futur de la Fundació MAP

L'any passat va atendre 621 persones

per Guillem Sánchez

Societat

Presentació del Marc Estratègic de la Fundació MAP
Presentació del Marc Estratègic de la Fundació MAP | Guillem Sánchez

Els cinc pròxims anys, la Fundació MAP actuarà seguint quatre línies estratègiques. Essent una entitat socialment compromesa, que aposta per una ètica organitzativa, que retingui el talent i vetlli pel seu futur. Una entitat que consolidi la seva producció i detecti noves oportunitats de servei. I, sobretot, una Fundació que teixeixi complicitats amb el territori i que estigui al servei de les persones, fixant-se també en nous col·lectius vulnerables.

Així queda reflectit en el Marc Estratègic de la Fundació del 2018 al 2022, que ha presentat la directora gerent, Hermínia Ordeig. Des de l'entitat també s'ha detectat una tendència, vinculada també amb l'augment de persones ateses amb el pas dels anys: de 395 el 2012 a 621 el 2017.

La Fundació MAP s'imagina d'aquí a cinc anys havent canviat el model d'organització i reforçant el treball centrat en la persona, fomentant la seva autonomia i inclusió dins la comunitat. amb capacitat i dret a decidir. Sempre, de la mà d'altres entitats i amb la complicitat del treball conjunt de manera més intensa. La presentació del Marc va anar precedida d'una conferència i debat a càrrec de Fernando Fantova.