Doble jornada per a l'Hoquei Club Ripoll el dissabte

No s'aturen les lligues de Primera i Segona pel Pont, com sí passa en altres federacions

per Redacció

Esports

Contra el Castellar, l'HC Ripoll va aconseguir la victòria
Contra el Castellar, l'HC Ripoll va aconseguir la victòria | Xevi Sunyol

La lliga d'hoquei patins no s'atura durant aquest pont de la Puríssima. Els dos equips sèniors de l'Hoquei Club Ripoll tenen compromís aquest dissabte en competició regular i, a més, els dos juguen com a local.

El primer equip d'Eduard Vidal s'enfronta des de dos quarts de vuit a l'Arenys de Mar. Els ripollesos fa quatre jornades que no poden encadenar dos partits seguits guanyant. De moment, però, a casa han sumat 12 dels 18 punts que hi ha disputat, amb quatre victòries. Dissabte busca la cinquena, contra el dotzè classificat de la lliga. Quatre punts separen a l'Hoquei Club Ripoll i l'Arenys, que fa cinc partits que no guanyen al grup A de Primera Catalana. Lluny de la seva pista, el rival ha obtingut dos triomfs en sis desplaçaments aquesta temporada. Abans del matx del Primera, serà el torn del filial al pavelló municipal. Reben al Club Hoquei Palafrugell, qui és avantpenúltim a la classificació del grup B. A partir de tres quarts de sis, duel entre dos equips que necessiten guanyar. En cas de fer-ho, seria la quarta victòria del curs per als ripollesos, que fa setmanes que es troben encallats amb 10 punts.

La resta d'equips sèniors ripollesos tenen descans aquest cap de setmana, perquè les federacions aprofiten per fer festa en motiu del pont de la Puríssima.