Dos quarts llocs estatals pel Club de Dards Ripoll

Els van obtenir en les categories Pro i 1a d'Aficionat, en una competició celebrada a Alacant

per Xevi Pujol

Esports

Bon paper dels jugadors ripollesos de dards al campionat estatal
Bon paper dels jugadors ripollesos de dards al campionat estatal | Twitter @jordimunell

El cap de setmana passat es va disputar el Campionat d’Espanya de Dards a Alacant, amb la presència de 325 jugadors en la modalitat ‘Cricket’, amb les dianes ‘Bullshooter’. El Club de Dards Ripoll hi va obtenir dos quarts llocs per equips. El format per Àngel Rodróguez ‘Doe’, Nico Jiménez i Aitor Fortuño va aconseguir la quarta posició en la categoria Pro; mentre que Joan Sala, Eudald Moret, Toni Josep Buixadé i Joan Manel Domínguez ho van fer en la primera categoria d’Aficionat. A més, en parelles, es va aconseguir un desè lloc en la categoria Master.

Cada vegada hi ha més afició pels dards a Ripoll. Joan Manel Domínguez, president del Club de Dards, explica que «actualment som 16 jugadors federats a Ripoll, i sabem que hi ha molt més jovent que hi juga». Els bars L’Avinguda i El Bouquet tenen equips federats a la capital del Ripollès.

En la modalitat de ‘Bullshooter’, que ja fa 3 anys que s’ha implementat, els ripollesos han aconseguit molt bons resultats, que els van portar a disputar el campionat del món a Chicago. Esperen repetir-ho aquest any.