Salesians Ripoll recapta més de 1.600 euros per adaptar algun parc de la vila

Ple de gom a gom al Teatre Comtal tant divendres com diumenge per veure l'espectacle solidari

per Redacció

Societat, Educació

Salesians Ripoll ha recaptat 1.300 euros gràcies a l'espectacle solidari
Salesians Ripoll ha recaptat 1.300 euros gràcies a l'espectacle solidari | Redacció

Salesians Ripoll ha obtingut més de 1.600 euros per adaptar algun parc de la vila per a mainada amb malalties minoritàries o amb discapacitat. Ha estat gràcies al tradicional espectacle de Nadal, que enguany ha vist reforçat el seu caràcter solidari amb aquest objectiu. El muntatge s’ha representat dues vegades i la resposta per part del públic ha estat la millor. El professor de música del centre, Roger Vaqué, ha explicat que "Estem encantats".

Ple de gom a gom al Teatre Comtal tant divendres com aquest diumenge. Per tant, unes 800 persones, sumant les dues sessions, han gaudit de les evolucions de més de 200 nens i nenes sobre l’escenari. Mesos i mesos de feina concentrats en una hora i mitja de cançons, algunes d’elles inèdites.

L’espectacle s’ha inspirat en el llibre “Wonder” i la seva versió cinematogràfica, que fa anys que es treballen al centre ripollès. Tracta la història de superació de l’Auggie Pullman, un nen que va néixer amb una greu malformació.

La recaptació podria augmentar perquè l’escola ha impulsat altres iniciatives per sumar més diners. S’ha demanat la col·laboració d’empreses de la comarca i s’està a punt d’engegar una campanya de micromecenatge.