Els germans Herrera, protagonistes a la UE Campdevànol

L'Èric i l'Aitor destaquen per la capacitat golejadora en el seu primer any de sèniors

per Guillem Sánchez

Esports

Èric i Aitor Herrera, al camp del Campdevànol
Èric i Aitor Herrera, al camp del Campdevànol | Guillem Sánchez

Confiança dins i fora del camp. Germans i companys d'equip. Aitor i Èric Herrera comparteixen una temporada més de futbol en el mateix vestidor. Un any especial per a ells, ja que és també el de debut com a sènior. El Campdevànol els ha acollit amb els braços oberts. No jugar junts seria estrany per als dos. L'Èric explica que «ens coneixem molt, sempre hem jugat a les mateixes posicions, va molt bé i porto cinc gols, espero seguir igual» i l'Aitor afegeix que «no només compartim coses dins de casa, sempre hem anat junts i ens coneixem molt bé i, què més que dins del camp».

De moment s'estan complint les expectatives amb què van començar la temporada, procedents de l'Escola Futbol Ripollès. «Vam començar molt contents i il·lusionats perquè saltar d'una etapa de futbol base a una amateur al Campdevànol... estem contents», diu l'Aitor. L'entrada el grup els ha estat més fàcil perquè «coneixíem a la majoria de jugadors i no pujàvem cohibits».

Si l'Èric ha marcat cinc gols, l'Aitor és el 'pitxitxi' del Campdevànol a Tercera amb 8 dianes, segons la Federació. Per endavant, encara es marquen més reptes i que la seva actuació individual els permeti seguir ajudant a un equip que es troba en el primer lloc del grup 17 de Tercera Catalana. Un primer any satisfactori per als dos germans, que volen seguir sent protagonistes en aquesta temporada centenària al Campdevànol i caminant junts, també, en el món del futbol.