Les estacions de muntanya del Ripollès afronten les festes de Nadal amb ganes

En els últims dies s'ha pogut produir molta neu artificial

per Redacció

Societat

Vallter 2000 ha pogut produir molta neu artificial aquests dies
Vallter 2000 ha pogut produir molta neu artificial aquests dies | Vallter 2000

Les estacions de muntanya del Ripollès encaren amb moltes ganes les festes de Nadal tot i que el temps està fent la guitza. Reconeixen que és necessària una bona nevada però la baixada de les temperatures ha donat un cop de mà. Durant les últimes jornades s’ha pogut produir molta neu artificial. On són més optimistes és a Vallter 2000. "Respecte a l'altra gent que no ho tenen tant bé, nosaltres estem contents, ho tenim molt bé" ha explicat Enric Serra. "Mantenim el mateix domini esquiable que quan vam obrir la temporada" ha afegit.

A Vall de Núria, es pot garantir que la zona de debutants funcionarà a ple rendiment també gràcies a la neu artificial. L’ocupació rondarà el 80% per Nadal. Per Cap d’Any, ja es pot avançar que es penjarà el cartell de complet.

El nombre de pistes obertes al públic a Vall de Núria es podria ampliar si les condicions meteorològiques acompanyen. La relacions públiques de l'estació, Ruth Bober, apunta que "com sempre, al nostre web tenim tota la informació actualitzada dia a dia".