La Generalitat treballa per garantir la viabilitat de Comforsa i els seus llocs de treball

Descarta una venda "imminent" de l'empresa del Ripollès

per Redacció

Arreu

La Generalitat descarta una venda imminent de Comforsa
La Generalitat descarta una venda imminent de Comforsa | Arxiu

Fonts del departament d'Empresa i Coneixement han insistit a aquest mitjà que la principal prioritat de la Generalitat de Catalunya és garantir la viabilitat de Comforsa i els seus llocs de treball. Tot plegat arran d'una informació de SER Catalunya on s'afirma que el govern català busca comprador per l'empresa del Ripollès. A la notícia, s'inclouen declaracions de responsables de la UGT, que reclamen que s'esvaeixi qualsevol dubte perquè el futur comprador no s'endugui l'empresa a un altre país.

Les mateixes fonts d'Empresa i Coneixement han assegurat que la venda no es pot descartar però que en cap cas l'operació seria imminent. No han volgut parlar de terminis i a més, s'ha insistit que és una de les diverses alternatives que hi ha sobre la taula per consolidar el futur de l'empresa. Ara bé, tampoc s'ha avançat cap detall de les altres opcions que s'estan estudiant.

La Generalitat de Catalunya demana molta prudència perquè és plenament conscient de la importància que té Comforsa pel Ripollès.