El Ripijoc compleix 25 anys a Ripoll

L'espai de lleure nadalenc de la vila torna un any més al pavelló municipal

per Xevi Pujol

Societat

Bona assistència en la primera jornada del Ripijoc 2018
Bona assistència en la primera jornada del Ripijoc 2018 | Xevi Pujol

25 anys. Una xifra que es diu molt de pressa, però que comporta molta feina i reinvenció. Aquesta edat és la que ha complert el Ripijoc, el ja tradicional espai de lleure infantil que envaeix el pavelló municipal de Ripoll durant les festes nadalenques. Enguany, dues tardes -les del 27 i 28 de desembre- de diversió i descoberta sense límits per als més menuts.

Isabel Vall, tècnica d'Esports de l'ajuntament de Ripoll, confessa que «quan vam començar, no m'esperava que arribaríem a aquesta xifra, però ho seguim fent amb molta il·lusió».

Una de les novetats d’enguany és l’espai per a nens i nenes de 0 a 5 anys, que ha estat confeccionat al detall per l'educadora infantil Judit Sabaté, qui explica que «aquí els menuts poden compartir el joc amb els seus familiars, en un espai una mica més tranquil i semblant al que es poden trobar a la llar d'infants».

L'espai de 0 a 5 anys, novetat d'aquest any al Ripijoc | Xevi PujolLes activitats amb vehicles, les esportives, però sobretot els nombrosos inflables i el passatge del terror que duen a terme membres del Casal de Joves el Galliner i de la nova escola de teatre de Ripoll són les estrelles d’aquest Ripijoc.

Els organitzadors esperen anar seguint any rere any amb aquest espai de lleure.