Èxit de participació en una nova Sant Silvestre Bandolera de Campdevànol

Marc Vizcaíno i Anna Capdevila van vèncer en la prova de 9 quilòmetres

per Xevi Pujol

Esports

Sortida de la nova prova de 5 km de la Sant Silvestre Bandolera
Sortida de la nova prova de 5 km de la Sant Silvestre Bandolera | Xevi Sunyol

Novena edició de la Sant Silvestre de Campdevànol, enguany celebrada en diumenge, al matí. Aquesta era una de les novetats, l’altra, que incorporava una segona prova de 5 quilòmetres, més familiar, a banda de l’original, de 9 quilòmetres. Tot un èxit de participació.

El president de l'AE Sant Grau, Jordi Tubau, explicava que «estem molt contents perquè gairebé hem arribat als 200 inscrits, i és un dels anys que hem tingut més gent».

A la cursa llarga, victòria per un dels habituals a les proves de muntanya del Ripollès, el jove Marc Vizcaíno, que va aconseguir un temps de 47 minuts i 20 segons, seguit de prop per Nil Gaja, que va ser segon i Aleix Fàbregas, tercer. Entre les noies, la primera va ser Anna Capdevila, amb un temps d’una hora i 14 segons, aconseguint la quarta victòria consecutiva en aquesta prova. Segona va ser Sílvia Roca i tercera, Mireia Casellas.

Podi femení de la cursa llarga | Xevi Sunyol
Podi masculí de la cursa llarga | Xevi Sunyol

A la cursa de 5 quilòmetres, el vencedor va ser Adrià López, un jove manresà que va decidir venir a Campdevànol a fer la cursa el dia anterior, buscant-la per Internet. Jordi March va ser segon i Bernat Selva, tercer. En la categoria femenina, Maria Rosa Torres va guanyar, seguida de Bruna Torrentbo i de Carla Capdevila.

L’organització assegura que seguirà duent a terme la Sant Silvestre més Bandolera l’any vinent, per acabar el 2019 corrent.

Pot consultar les classificacions oficials de la prova fent click en aquest enllaç.