La Unió Esportiva Campdevànol encarrega els actes del centenari a una comissió

Una de les activitats que s'està preparant és una diada de germanor per celebrar el segle de vida

per Redacció

Esports

La UE Campdevànol es prepara per l'any del centenari després d'haver celebrat el Gran Quinto
La UE Campdevànol es prepara per l'any del centenari després d'haver celebrat el Gran Quinto | Xevi Sunyol

Un dels noms propis en l’àmbit esportiu al Ripollès durant el 2019 serà la Unió Esportiva Campdevànol. La junta directiva del club de futbol campdevanolenc ha encarregat la celebració del centenari a una comissió perquè tots els actes surtin a la perfecció. S’ha avançat que s’organitzarà una diada de germanor com a un dels punts àlgids de l’aniversari. S’està preparant més activitat com ara partits amistosos amb clubs de primer nivell. Hi ha converses amb entitats com l’Olot i l’Espanyol. Un dels integrants de la comissió és en David Resplandí.

Un segle de vida que es pot arrodonir de la millor manera si el primer equip de l’entitat aconsegueix guanyar el títol de lliga. De moment, s’està en la millor situació per assolir l’objectiu, segons ha destacat el president, Xavier Cedillo. És el líder del grup 17 de la Tercera Catalana.

La Unió Esportiva Campdevànol es va fundar el 1919. Durant aquestes dates ha organitzat les tradicionals activitats per recaptar diners. Per exemple, el Gran Quinto.