USPAC demana una solució definitiva per la caldera de biomassa de la comissaria dels Mossos

El sindicat ha fet pública una problemàtica que s'arrossega des de fa temps

per Redacció

Arreu

La caldera de biomassa de la comissaria de Ripoll
La caldera de biomassa de la comissaria de Ripoll | Arxiu

La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) ha denunciat els problemes que arrossega des de fa temps la caldera de biomassa de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Ripoll. Per aquesta època, on el fred és intens, la instal·lació sempre acostuma a fallar. Una situació que s’agreuja per la manca de previsió per disposar de la biomassa suficient per fer-la funcionar. Josep Miquel Milagros, portaveu del sindicat, ha demanat una solució definitiva.

"No haver de deprendre sempre de la partida pressupostària per comprar la biomassa, quan sabem que és necessari que s'ha de tenir cura que el dipòsit no es quedi buit. Per tant, fer la comanda amb temps. I dos, que el servei de manteniment que tenim no serveix. Al final, sempre ha d'arreglar la caldera el servei de manteniment de la casa oficial que va fer la instal·lació"

A finals de desembre s’ha tornat a repetir la situació. Aquesta vegada USPAC ha decidit denunciar-ho públicament i la resolució ha estat gairebé immediata. Segons el sindicat, el personal de la comissaria ripollesa ha hagut de treballar en una temperatura ambient de set graus.

USPAC també ha criticat la manca d’efectius de Mossos en les comarques de muntanya com el Ripollès. Zones del país amb pocs habitants però amb molt terreny per cobrir.