Hi haurà segona edició del Festival Inspira a Ripoll

La Fundació MAP es vol treure l'espina de la primera edició, que es va veure alterada per la pluja

per Xevi Pujol

Cultura

El primer Inspira Festival de Ripoll, un èxit de públic
El primer Inspira Festival de Ripoll, un èxit de públic | El Ripollès Digital

El Festival Inspira de Ripoll tindrà una segona edició aquest 2019. Així ho han confirmat fonts de la Fundació MAP a aquest mitjà, després que als pressupostos de l'ajuntament de Ripoll hi aparegués una partida en l'apartat de cultura i coneixement, en la qual s'especifica que una part destinada a 'Festes Populars' anirà inclosa en l'organització del festival.

Però a banda de saber-se que hi haurà un nou Inspira, no es coneix cap més detall al respecte. De fet, des de la Fundació MAP, principal impulsor i organitzador, tampoc se sap encara de quines actuacions o quins convidats tindrà el festival, ni en quines dates concretes es durà a terme.

El que està molt clar és que l’eix vehiculador de l’Inspira serà de nou el d’apropar les arts escèniques a les persones amb discapacitat, i que tornarà a incloure actuacions on hi participin aquestes persones, combinades amb la presència d’altres artistes.

L'any passat, el festival va exhaurir les 4.500 entrades de les que disposava. La pluja va fer que el principal reclam, el concert de Txarango, s'hagués de suspendre. Ara, la Fundació MAP es vol treure l'espina.