David Verge optarà a l'alcaldia de l'ajuntament de Planoles

És la segona vegada que encapçalarà la llista de "Gent per Planoles"

per Redacció

Arreu

David Verge vol ser el nou alcalde de Planoles
David Verge vol ser el nou alcalde de Planoles | Muti Saló

David Verge optarà per segon vegada a l’alcaldia de l’ajuntament de Planoles. S’ha confirmat oficialment que serà el cap de llista de l’agrupació d’electors “Gent per Planoles”. En cas de sortir escollit alcalde, el candidat promet manteniment, manteniment i manteniment durant els primers mesos de mandat. Verge afirma que "actualment Planoles és un poble que està molt deixat, molt brut. Els primers esforços seran perquè el poble torni a lluir com es mereix"

A banda, vol establir un pla d’inversions a quatre anys. Entre altres, es treballarà per mimar l’escola rural i també per aconseguir que la fibra òptica arribi al municipi. Però Verge ha insistit en la idea que abans de tirar endavant nous projectes cal endreçar Planoles. No com ha fet l’actual equip de govern, afegeix, amb iniciatives com el jardí de la biodiversitat. També es vol consolidar un calendari d’activitats esportives i culturals, i mantenir el gruix de fires impulsades en els últims anys.

Verge estarà acompanyat d’un equip sòlid de persones que fa anys que treballen plegats. Ha destacat també la incorporació de jovent a la llista. És el cas de Laura Dot i Joan Serres.

Es desconeix a hores d’ara si Verge tindrà rival o rivals a les eleccions previstes pel maig. L’actual alcalde, Enric Gràcia, fa temps que va anunciar que no es tornarà a presentar.