Josep Coma és el nou president del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Ripollès

El vicepresident del Consell Comarcal substitueix l'actual president de l'ens, Eudald Picas

per Redacció

Política, Arreu

La sessió ordinària del Consell d'Alcaldes es va celebrar ahir al vespre
La sessió ordinària del Consell d'Alcaldes es va celebrar ahir al vespre | Consell Comarcal Ripollès

El vicepresident del Consell Comarcal del Ripollès i alcalde de Molló, Josep Coma, ha estat escollit president del Consell d’alcaldes i alcaldesses del Ripollès. D’aquesta manera, Coma passa a substituir Eudald Picas, que el desembre passat va esdevenir president de l'ens comarcal. El batlle mollonenc ha subratllat que afronta aquests últims mesos que queden de mandat “amb la mateixa il·lusió”. Es posa a disposició de la comarca per seguir debatent les qüestions que l’afecten.

L’elecció de Josep Coma tanca tot el procés de canvis derivats de la renúncia de Joan Manso a la presidència del Consell Comarcal del Ripollès. El seu successor, Eudald Picas, ha hagut de cedir el càrrec de president del consell d’alcaldes atès que el reglament no permet compaginar-los tots dos. La de Coma ha estat l’única candidatura que s’hi ha presentat.

Amb l’objectiu d’avançar cap a l’equitat territorial i la cohesió social arreu del país, el Consell d’alcaldes i alcaldesses del Ripollès defensa la necessitat que el govern recuperi la programació d’un pla plurianual d’inversions per als ajuntaments i consells comarcals. Es tractaria d’una modalitat en la línia del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Ha estat amb l’aprovació per unanimitat d’una moció en la sessió ordinària del consell d’alcaldes.