Núria Pau completa la primera baixada en Copa del Món

La ribetana ho va fer en l'eslàlom de Flachau, però es va quedar fora de la segona mànega

per Guillem Sánchez

Esports

Núria Pau completa la primera baixada en Copa del Món
Núria Pau completa la primera baixada en Copa del Món | FCEH

Amb una marca d'1 minut 3 segons i 89 centèsimes, l'esquiadora ribetana Núria Pau va completar la seva primera baixada en una prova de Copa del Món. Va ser en l'eslàlom disputat a l'estació de Flachau, a Àustria, aquest dimarts a la tarda. Un resultat després d'haver sortit amb el dorsal 61 a la pista, que no li va permetre classificar-se per la segona mànega, quedant a més de set segons de l'esquiadora més ràpida del primer torn. Per tant, no va poder lluitar per sumar punts en aquest circuit internacional nou per a l'esportista del Ripollès.
Tot i això, Pau va poder millorar l'actuació en el seu primer eslàlom de Copa del Món a Zagreb, de dissabte passat, en què va caure i, per tant, no va registrar temps oficial. La cita d'Àustria d'aquest dimarts va cloure amb la victòria de l'eslovaca Petra Vlhova, amb un temps acumulat d'1 minut 52 segons i 85 centèsimes, remuntant a l'americana Mikaela Shiffrin (1 minut 53 segons) en el segon parcial. Katharina Liensberger (1 minut 54 segons 2 centèsimes) va ser tercera.
A partir d'aquí, Núria Pau se centrarà en proves de Copa d'Europa d'esquí alpí, tot i que intentarà compaginar-ho, també, amb més aparicions a la Copa del Món. Les pròximes cites del calendari europeu durant el mes de gener seran de nou a Àustria i, després, a Itàlia, Suïssa i França.