La FES celebra el dia del fundador i encara un any de renovació

La Fundació treballarà per a fomentar l'emprenedoria a la comarca

per Xevi Sunyol

Arreu

La FES celebra el dia del fundador i encara un any de renovació
La FES celebra el dia del fundador i encara un any de renovació

Com és habitual cada any, la Fundació Eduard Soler va commemorar l'aniversari de la mort del seu fundador. L’homenatge es va celebrar a la sala d’actes de la Fundació, amb la presència del president de la fundació, Ramon Vilardell, el seu patró, Jordi Brull, i l’Alcalde de Ripoll i vicepresident de la fundació, Jordi Munell. Munell i Vilardell van oferir respectius discursos sobre l’estat actual de la FES i van augurar un futur de prosperitat pels seus alumnes, reclamant-los també valentia a l’hora de ser emprenedors i d’aportar valor afegit a la comarca.

En aquest sentit, Vilardell declarava que «tenim molts alumnes, però la majoria no son del Ripollès sinó que venen d’altres comarques. Millorar l’emprenedoria és una feina conjunta de tota la comarca i ho hem parlat en algunes reunions d’alcaldes. Per això, a partir d’aquest any començarem a treballar amb temes com el coworking, start-ups, i emprenedoria, i intentarem crear el marc per als alumnes amb aquestes inquietuds». Una de les principals novetats que ha apuntat la FES de cara al curs vinent és una remodelació de continguts i d’enfocament dels cursos de Disseny i programació de la producció, tal i com ho van fer en el seu moment amb els cursos de mecatrònica, per donar-los un sentit més ampli i fer-los atractius per a més futurs estudiants. 

L’any vinent, coincidint amb el vintè aniversari de la mort d’Eduard Soler, la Fundació té previst canviar el format de la celebració del dia de la Fundació i a més vol organitzar unes jornades de celebració especials, que duraran tot un dia.