Setcases demana més senyalització de Vallter 2000 a la C-17

L'estació és el principal reclam del municipi de la Vall de Camprodon

per Guillem Sánchez

Arreu

L'ajuntament de Setcases ha demanat la col·laboració de tots els municipis del Ripollès
L'ajuntament de Setcases ha demanat la col·laboració de tots els municipis del Ripollès | Guillem Sánchez

Al pas per Ripoll i també a l'alçada del passeig Maristany de Camprodon, ja s'observen cartells que indiquen la direcció per arribar a l'estació de Vallter 2000. A mesura que s'avança per la Vall de Camprodon, se'n van trobant amb més freqüència, a Vilallonga i, evidentment, a Setcases. A la rotonda d'entrada, cal trencar a la dreta i conduir durant 12 quilòmetres més per arribar a tocar la neu. Des del consistori, però, reclamen que a la C-17 també es col·loqui un cartell de Vallter 2000, al mateix punt on hi ha els que indiquen les estacions de Vall de Núria o La Molina, per exemple. Al penúltim consell d'alcaldes, van reclamar que els municipis aprovessin mocions a favor de la col·locació d'aquest senyal a la via que prové d'Osona i les comarques de Barcelona.

L'estació és el principal reclam del municipi de la Vall de Camprodon i també de l'entorn més proper. L'alcaldesa, Anna Vila, ha explicat que "Ara hem passat la campanya de Nadal i no ens podem queixar. Per la poca neu que hi ha hagut, no ha anat malament"

Una situació que esperen que es pugui corregir ben aviat. I si també acompanya el temps en forma de neu per omplir encara més Vallter 2000 de visitant, molt millor.