Les votacions dels Premis Ripollès Líders entren a la recta final

Hi ha categories molt igualades com la del Ripollès de l'any

per Xevi Pujol

Societat

L'escultura de Domènec Batalla pels guanyadors dels premis Ripollès Líders 2018
L'escultura de Domènec Batalla pels guanyadors dels premis Ripollès Líders 2018 | Xevi Pujol

Cadascun dels guanyadors de les nou categories dels premis Ripollès Líders s’endurà a casa una escultura de l’artista Domènec Batalla. Ja queda menys per saber qui seran, de fet, menys d’un mes. Entrem, doncs, a la recta final de les votacions. "La veritat és que estan funcionant molt i molt bé, i res està decidit" ha explicat la director general de Corisa Media Grup, Esther Martí. Anima a participar-hi a través del web ripollesliders.cat.

Fins al dia 8 de febrer a les 12 del migdia es pot seguir votant un cop per dia per als candidats de cada categoria que cadascú cregui. Aquell mateix dia, al vespre, es farà una gala on es coneixeran els premiats al Teatre Comtal de Ripoll. Assistir-hi és ben fàcil. "Només s'ha de trucar al 972702112 i demanar per administració. Volem tenir un teatre ple de gom a gom com hem fet cada any" ha apuntat Martí.

Hi ha categories molt igualades, per exemple, a la del Ripollès de l’any tot pot canviar en aquest darrer mes de votacions, entre els candidats Maurici Camprubí, JAN i Francesc Fajula.