Àlex Corredera s'incorpora a la disciplina del Valencia Mestalla

Un acord que el vincula a un equip que està lluitant per sortir de la zona de descens al grup III de Segona B

per Redacció

Esports

Àlex Corredera s'incorpora a la disciplina del Valencia Mestalla
Àlex Corredera s'incorpora a la disciplina del Valencia Mestalla | Twitter Àlex Corredera

Àlex Corredera ja no jugarà més amb el Real Murcia, al grup IV de la Segona Divisió B. A partir d'ara, ho farà al grup III de la mateixa categoria, amb el filial del Valencia. El futbolista santjoaní ha confirmat la seva incorporació al Valencia Mestalla aquest mes de gener, on hi jugarà com a mínim fins al final d'aquest curs, tal com van informar des del club valencianista.

L'equip volia fitxar per tal de compensar les baixes que ha tingut per lesió i també alguna cessió. Malgrat la seva joventut, amb 22 anys, Corredera havia acumulat gairebé 1.500 minuts de joc aquest curs a la categoria amb el Múrcia, per qui havia fitxat l'estiu passat. El Valencia Mestalla suma 20 punts i es troba a la posició 17 del grup 3 de Segona B. Ocupa la primera posició de descens després de 20 partits disputats i està en plena lluita per salvar la categoria.

Després de formar-se al Futbol Club Barcelona, Corredera va fitxar pel Fabril, el filial del Deportivo de la Coruña. També va jugar amb un altre segon equip com el de l'Almería, malgrat tenir minuts i debutar a Segona Divisió A amb el primer equip andalús. Al final de la temporada passada, va fer el salt del filial de l'Almería a un equip com el Murcia, a qui el jugador agraeix el suport i l'estima rebudes aquests mesos.