ERC presenta el primer d'una sèrie de butlletins amb propostes per millorar Ripoll

Els republicans critiquen que no s'ha fet res per desenvolupar un gran parc al sector del Pla

per Redacció

Arreu

Nani Mora i Roger Bosch amb el butlletí "Viu a Ripoll"
Nani Mora i Roger Bosch amb el butlletí "Viu a Ripoll" | Jordi Amàrita

Una de les eines que farà servir Esquerra Republicana de Catalunya per difondre el seu missatge electoral a Ripoll seran una sèrie de butlletins. El primer porta per títol “Viu a Ripoll” i recull un conjunt de propostes de millora pel futur del municipi. És fruit d’un seguit de trobades que s’han dut a terme des de l’estiu de l’any passat amb uns seixanta veïns de la vila. Una de les propostes més destacades és la captació de nous habitants, de totes les edats. Nani Mora ha explicat que "venir a jubilar-se a Ripoll seria una bona opció perquè tenim qualitat de vida"

Els republicans aprofiten el primer butlletí per criticar diversos aspectes de la gestió de l’equip de govern, que tenen com a principal conseqüència tenir un poble apagat. Per exemple, no s’ha fet res per desenvolupar un gran parc al sector del Pla. També preocupa l’onada de robatoris. "Diem amb la veu ben alta que l'ajuntament tingui un pla per evitar l'alt nombre de robatoris que està patint Ripoll últimament" ha comentat Roger Bosch.

Esquerra ha presentat sis mocions en els últims anys. Totes elles han estat aprovades però només una ha estat executada. És haver donat suport a la facultat de medicina de la UVic.